Peedisalat punaste marjade ja juustupallidega

KOOSTISOSAD

4 portsjonit

  • 100 g toorjuustu
  • 100 g ricotta (kuiv)
  • 50 g peensuhkrut
  • 1 sidruni koor ja mahl
  • 1 laim
  • Hakitud pistaatsiapähklid
  • Hakitud sarapuupähklid
  • 100 g vaarikaid
  • 100 g maasikaid
  • 100 g mustikaid
  • 100 g põldmarju
  • 1 keedetud peet
  • Mündilehed
  • 4 spl tuhksuhkrut
  • Giusti 3 kuldmedaliga Modena palsamiäädikas

JUUSTU VALMISTAMINE

  • Sega spaatli abil omavahel toorjuust ja läbi sõela pressitud ricotta.
  • Lisa peensuhkur ja riivitud sidrunikoor ning sega ühtlaseks massiks.
  • Tõsta segu pritskotti ja hoia külmkapis kuni serveerimiseni.

MARJADE JA PÄHKLITE ETTEVALMISTUS

  • Pese ja kuivata marjad.
  • Tükelda keedetud peet.
  • Aseta pestud ja kuivatatud punased marjad serveerimistaldrikule ja lisa juurde peeditükid.
  • Tõsta hakitud pistaatsiapähklid ühte väikesesse kaussi ja sarapuupähklid teise.

JUUSTUPALLIDE VALMISTAMINE

  • Pigista pritskotist väikesed juustupallid kaussidesse ja veereta neid hakkpähklites.
  • Aseta valminud juustupallid marjade peale.

SALATI VIIMISTLUS

  • Valmista palsamiäädika glasuur: sega sidrunimahl tuhksuhkruga.
  • Sega hoolikalt ning lisa paar tilka Giusti 3 Gold Medals palsamiäädikat.
  • Nirista saadud glasuur salatile vastavalt maitsele.
  • Kaunista värskete mündilehtede ja laimiviiludega.


Kirjelda siin toodet ning lisa ⊕ nupust ostunupp.