
KOOSTISOSAD
4 portsjonit
- 100 g toorjuustu
- 100 g ricotta (kuiv)
- 50 g peensuhkrut
- 1 sidruni koor ja mahl
- 1 laim
- Hakitud pistaatsiapähklid
- Hakitud sarapuupähklid
- 100 g vaarikaid
- 100 g maasikaid
- 100 g mustikaid
- 100 g põldmarju
- 1 keedetud peet
- Mündilehed
- 4 spl tuhksuhkrut
- Giusti 3 kuldmedaliga Modena palsamiäädikas
JUUSTU VALMISTAMINE
- Sega spaatli abil omavahel toorjuust ja läbi sõela pressitud ricotta.
- Lisa peensuhkur ja riivitud sidrunikoor ning sega ühtlaseks massiks.
- Tõsta segu pritskotti ja hoia külmkapis kuni serveerimiseni.
MARJADE JA PÄHKLITE ETTEVALMISTUS
- Pese ja kuivata marjad.
- Tükelda keedetud peet.
- Aseta pestud ja kuivatatud punased marjad serveerimistaldrikule ja lisa juurde peeditükid.
- Tõsta hakitud pistaatsiapähklid ühte väikesesse kaussi ja sarapuupähklid teise.
JUUSTUPALLIDE VALMISTAMINE
- Pigista pritskotist väikesed juustupallid kaussidesse ja veereta neid hakkpähklites.
- Aseta valminud juustupallid marjade peale.
SALATI VIIMISTLUS
- Valmista palsamiäädika glasuur: sega sidrunimahl tuhksuhkruga.
- Sega hoolikalt ning lisa paar tilka Giusti 3 Gold Medals palsamiäädikat.
- Nirista saadud glasuur salatile vastavalt maitsele.
- Kaunista värskete mündilehtede ja laimiviiludega.
Kirjelda siin toodet ning lisa ⊕ nupust ostunupp.