Viilutatud veisesteik rukolapadjal, Parmigiano laastude ja balsamico glasuuriga

KOOSTISOSAD

(2 portsjonit)

  • 1 veisefileetükk (sirloin), u 600 g, paksus 3–4 cm
  • 2 spl extra virgin oliiviõli
  • 1 spl meresoola
  • Rukola
  • Extra virgin oliiviõli (serveerimiseks)
  • Sool ja pipar
  • Parmigiano Reggiano
  • Giusti 3 kuldmedaliga Modena palsamiäädikas

VALMISTAMINE JA LIHA KÜPSETAMINE

  • Võta liha toatemperatuurile vähemalt 30 minutit enne küpsetamist.
  • Kuumuta grillpann. Määri liha korralikult õliga ja puista peale meresoola.
  • Aseta liha kuumale pannile ja küpseta umbes 2 minutit mõlemalt poolt.
  • Tõsta liha lõikelauale, kata fooliumiga ja lase puhata 5 minutit.

SERVEERIMINE

  • Laota rukola serveerimistaldrikule ning maitsesta oliiviõli, soola ja pipraga.
  • Lõika steik umbes 2 cm paksusteks viiludeks ja aseta need rukolale.
  • Riivi lihale Parmigiano Reggiano juustulaaste.
  • Nirista kõige peale Giusti 3 Gold Medals palsamiäädikat.



https://vino-nobile-veinipood.voog.com/et/pood/tooted/3-gold-medals-palsamiaadikas