
Viilutatud veisesteik rukolapadjal, Parmigiano laastude ja balsamico glasuuriga
KOOSTISOSAD
KOOSTISOSAD
(2 portsjonit)
- 1 veisefileetükk (sirloin), u 600 g, paksus 3–4 cm
- 2 spl extra virgin oliiviõli
- 1 spl meresoola
- Rukola
- Extra virgin oliiviõli (serveerimiseks)
- Sool ja pipar
- Parmigiano Reggiano
- Giusti 3 kuldmedaliga Modena palsamiäädikas
VALMISTAMINE JA LIHA KÜPSETAMINE
- Võta liha toatemperatuurile vähemalt 30 minutit enne küpsetamist.
- Kuumuta grillpann. Määri liha korralikult õliga ja puista peale meresoola.
- Aseta liha kuumale pannile ja küpseta umbes 2 minutit mõlemalt poolt.
- Tõsta liha lõikelauale, kata fooliumiga ja lase puhata 5 minutit.
SERVEERIMINE
- Laota rukola serveerimistaldrikule ning maitsesta oliiviõli, soola ja pipraga.
- Lõika steik umbes 2 cm paksusteks viiludeks ja aseta need rukolale.
- Riivi lihale Parmigiano Reggiano juustulaaste.
- Nirista kõige peale Giusti 3 Gold Medals palsamiäädikat.
https://vino-nobile-veinipood.voog.com/et/pood/tooted/3-gold-medals-palsamiaadikas